Последно обновяване на 6 Април 2008

Възможна е промяна на правилата, затова проверявайте страницата

Какво представлява турнира

World Cup League (WCL) е турнир за всички, които играят Heroes of Might and Magic III онлайн. Това е класация, която се надявам да хареса на всички. Има няколко прости правила, които играчите са длъжни да спазват.Нарушаването на което и да е от тях може да доведе до изваждане от турнира!!!

Задължителни правила

1) Всички играчи трябва да се отнасят с уважение помежду си. Ако имате недоразумения с някой от играчите, свържете се със Sergey (SAG).

2) Не се позволява пускането на фалшиви доклади за игрите или регистриране на дублиращи се акаунти. (В противен случаи играчът ще бъде незабавно отстранен.)

3) Забранява се използването на cheat codes и trainer програми. (В противен случаи играчът ще бъде незабавно отстранен.)

4) Не се разрешава използването на Ghost Herо по време на игра.

5) В World Cup League се играе само на средни или големи карти, игрите на малки не са позволени.

6) Редактирането на карти с цел преимущество не е разрешено.(В противен случаи играчът ще бъде незабавно отстранен.)

7) Забранява се гледането на save-ове и random map преди да свърши играта – това води до предупреждение за отстраняване от WCL.

8) Непрекъснатото излизане или прекъсване на играта без обективна причина се смята за нечестно и води до предупреждение за отстраняване от WCL

9) Забранява се търгуването с артифакти над стойността им, тъй като се счита за cheating и ще бъде причина за разследване.

10)FMG е следното: "Misplaced guard" това са гардове ,които не пазят нищо - това е грешка на генератора на картите. На Кртите , всички гардове , който не вардят нищо трябва да бъдат бити ( това значи ,че не може да ги заобикаляш с цел да вземеш Пандора , Атефакт , Утопия или друго , докато не биете тези гардове , които би трябвало да го вардят. Неможете да минавате покрай тях и да навлизате в друга земя или средната без да ги биете...... В случай че има много misplaced guard, например в средната зона, играчите трябва да се бият само с една от групите. Също така не могат да влизат в друга зона, ако там има misplaced mountain или друг обект, който позволява преминаването без сражение със стражи. Внимание! Стражите край ресурси се предполага, че охраняват само мините за ресурси. Може да вземете ресурсите без да се биете със стражите.

11) Ако битката завърши наравно, атакуващия играч трябва да даде отбой (пример: атакуващ играч притежава един Ghost dragon и избягва horde of Golems).

12) Когато играете на произволно избрана карта, рестартирайте ако героя, с когото започване не е Level 1

P.S. Когато играете помежду си, уточнявайте личните си правила преди играта и се уверете, че опонентите са ви разбрали правилно. Ако не можете да се договорите за правилата, изберете си да играете с друг.

Как работи точковата система:

Първоначално играчите започват с резултат 1000. Рейтингът на играчите е начин за сравняване на силата на двама играчи без да е нужно те да играят помежду си. Системата на класиране е сходна с тази от шаха – по-висок рейтинг, по-добър играч.

Победител: Нов рейтинг = Стар рейтинг + 30 + 0.005 * разлика. Минимален бонус: 5 точки.

Победен: Нов рейтинг = Стар рейтинг – (20 +0.005 * разлика). Максималното наказание е 20 точки. Наказанието винаги е >= 0

spear.gif (2233 bytes)